ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

plant4-free-img.jpg

فهرست مقاله

ریجکت شدن مقالات یکی از مواردی می باشد که می تواند دلایل متنوعی را به خود اختصاص داده باشد. اگر شما مقاله تان را به سازمان خاص و یا ژورنالی ارسال کرده اید و به هر دلیلی پذیرش نشده باشد، نگران نباشید. چرا که راه های متنوعی برای اصلاح آن وجود دارد. البته پیش از هر چیزی باید دلایل رد شدن مقاله تان را بررسی کنید. این دلایل گستردگی بسیار زیادی را دارند که برخی از آن ها می توانند جزئی باشند و برخی از آن ها هیچ سنخیتی با ژورنالی که قرار است آن را به چاپ برساند ندارد. به همین علت این موارد چیزی نیستند که بخواهید از آن ها چشم پوشی کنید. به خاطر اهمیتی که این موضوع به خود اختصاص داده است در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

✔️ ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

همانطور که اشاره شد رد شدن مقالات می توانند دلایل مختلفی را داشته باشند که هر کدام از آن ها اهمیت بسیار ویژه ای را دارند. از این دلایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ◾ریجکت شدن مقاله به دلایل مشکلات فنی
  • ◾مرتبط نبودن مقاله و حوزه کاری ژورنال
  • ◾خارج از اهمیت بودن موضوع پژوهشی شما
  • ◾ویژگی بلند پروازی در درون محقق
  • ◾عدم وضوح فرضیه های مقاله
  • ◾وجود نواقص در محتوای مقاله
  • ◾وجود مشکلاتی در نحوه ارائه دادن داده ها
  • ◾مشکلات مربوط به نتیجه گیری مقالات
  • ◾وجود مسائل زبانی، املایی و نوشتاری

ریجکت شدن مقاله به دلایل مشکلات فنی - ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ ریجکت شدن مقاله به دلایل مشکلات فنی

یکی از دلایل ریجکت شدن مقالات مشکلات فنی می باشد. مشکلات فنی خود می تواند دسته بندی های مختلفی را به خود اختصاص دهد. به طور کلی قبل از اینکه مقاله ارسالی شما به مدیر ویراستاری ژورنال مورد نظر شما برسد، خود دفتر ویراستاری موظف است تا آن ها را از برخی از موارد بررسی کنند و در صورت داشتن صلاحیت های لازم آن را به چاپ برسانند و در غیر این صورت ریجکت کنند. اصلی ترین دلایلی که ممکن است مقاله شما به صورت فنی رد صلاحیت بخورد شامل موارد زیر می شوند:

  • ◾ ممکن است که شما در برخی از بخش های مقاله تان سرقت علمی انجام داده باشید.
  • .
  • ◾ ممکن است از قبل یک مقاله دیگری فرستاده باشید؛ از این رو امکان بازبینی وجود نداشته باشد. چرا که بر اساس قوانینی که وجود دارند یک نویسنده نمی تواند همزمان دو مقاله را در دست بازرسی داشته باشد.
  • .
  • ◾ نوشته شما ممکن است از برخی المان های پر اهمیت پیروی نکرده باشد که از آن ها می توان به مواردی همچون عدم داشتن عنوان، فهرست وابستگی ها، فهرست نویسندگان، متن اصلی، جدول و یا در نهایت شکل اشاره کرد.
  • .
  • ◾ کیفیت زبانی متن آنطور که باید بالا نمی باشد. از این رو بازبینی آن رد خواهد شد.
  • ◾ جدول ها و شکل هایی که برای مقاله خود طراحی کرده اید آنطور که باید واضح نمی باشد که این مورد نیز از دلایل ریجکت شدن مقاله به دلایل مشکلات فنی است.
  • .
  • ◾ همچنین شیوه نامه هایی که برای ژورنال وجود دارند، برای نویسندگان رعایت نشده باشند.

مرتبط نبودن مقاله و حوزه کاری ژورنال - ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ مرتبط نبودن مقاله و حوزه کاری ژورنال

یکی دیگر از دلایل ریجکت شدن مقالات این است که موضوع مقاله ارسالی شما با حوزه کاری ژورنالی که برای آن ارسال کرده اید، مرتبط نمی باشد. چرا  که برخی از موضوعات نه تنها برای مدیران ژورنال بلکه برای خوانندگان هیچ جذابیتی را ندارد. از این رو هنگامی که قصد نوشتن مقاله و ارسال آن به یک ژورنال را دارید حتما اهداف موجود را دنبال کنید و دامنه کاری را در نظر بگیرید. اگر موضوع شما هیچگونه ارتباطی با ژورنالی که انتخاب کرده اید نداشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که مقاله شما رد شود. به همین علت حتما قبل از اقدام به کاری جوانب لازم را در نظر بگیرید و سپس شروع به انجام دادن کنید.

“بیشتر بخوانید :  چگونه مقاله و پایان نامه های خود را خلاصه نویسی کنیم؟

خارج از اهمیت بودن موضوع پژوهشی شما -ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ خارج از اهمیت بودن موضوع پژوهشی شما

در همه جا سلیقه شخصی، جمعی و یا فردی دخیل می باشد و در ژورنال ها نیز این قاعده مستثنی نیست. به همین دلیل اگر مقاله ای که شما ارسال می کنید، آنطور که باید نتواند جذابیت لازم را برای ژورنال ها داشته باشد، به احتمال 99 درصد رد خواهد شد. همچنین برخی از آن ها بر این باور هستند که مقالات شما آنطور که باید اهمیت چندانی ندارند و نمی توانند موجب پیشرفت های علمی در زمینه های مختلف شوند. البته مقاله شما نیز ممکن است یک بخش کوچک از یک مطالعه بسیار بزرگ باشد که می تواند مقالات دیگری نیز از آن بیرون بیایند.

ویژگی بلند پروازی در درون محقق - ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ ویژگی بلند پروازی در درون محقق

گاهی اوقات ویژی بلند پروازی می تواند هر فردی را با مشکلاتی رو به رو کند. یکی از دلایل ریجکت شدن مقالات نیز به همین دلیل می باشد. یک نویسنده آنقدر بلند پروازی می کند که تفسیر نوشته های او کار سختی خواهد بود و یا حتی گاها خود نتایج مشکلاتی داشته اند. از این رو بهترین کاری که می توانید در این باره انجام دهید این است که کارتان را به یک پروژه پژوهشی کوچک تر تقسیم بندی کنید. این کار باعث خواهد شد نتایج بهتری را به دست بیاورید.

عدم وضوح فرضیه های مقاله - ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ عدم وضوح فرضیه های مقاله

یکی دیگر از دلایلی که باعث ریجکت شدن مقالات شما خواهند شد، وجود ابهامات مختلف در فرضیه های مقاله می باشد. در این باره امکان این وجود دارد که پرسش هایی که برای مقاله خود طراحی کرده اید هاله ای از ابهامات را با خود به همراه داشته باشند و یا آنطور که باید مدون نشده باشد. همچنین این مشکل ممکن است به دلیل بی ربط بودن حوزه پژوهشی باشد. از این رو قبل از اینکه مقاله خودتان را ارسال کنید باید به طور کامل موضوع و پیشینه آن را مطالعه کنید و  تا با استفاده از این راه بتوانید فرضیه خودتان را مشخص کنید و یا پرسش های پژوهش تان را به طور کامل روشن سازی نمایید.

“بیشتر بخوانید :  اشتباهات رایج به هنگام نگارش مقاله” 

 

✔️ وجود نواقص در محتوای مقاله

وجود نقص های مختلف در محتوای مقاله شما از دیگر مواردی هستند که باعث ریجکت شدن مقالات شما خواهند شد. ممکن است مقالات شما از هر نظری بدون ایراد باشد ولی در مشاهداتی که انجام داده اید و آن را ثبت کرده اید نقص هایی وجود داشته باشند. از این رو پژوهش های شما کامل نیستند و نمی توانند آنطور که باید تمامی مضامین را به خواننده برسانند. همچنین گاهی اوقات ممکن است نویسنده مقاله آثار بسیار مهمی را حوزه های مربوطه به طور کامل فراموش کرده و نادیده گرفته باشد. به همین علت اگر حس می کنید مقاله جامع و کاملی ندارید و احتمال رد شدن آن زیاد است، یکی از بهترین راه حل هایی که در پیش روی شما قرار گرفته شده است این است که از منابع خارجی برای پر بار کردن مقاله ای استفاده کنید که قصد ارسال را دارید. به همین علت می توانید از گروه ترجمه آی اس یار بخواهید تا این منابع را برای شما ترجمه کنند تا بتوانید به موفقیت بالایی در به چاپ رسیدن مقالات برسید.

وجود مشکلاتی در نحوه ارائه دادن داده ها -ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ وجود مشکلاتی در نحوه ارائه دادن داده ها

وجود مشکلات د ر نحوه به ارائه رساندن داده های موجود،  موارد پژوهشی و همچنین تحلیل آن ها از دیگر گزینه هایی هستند که باعث ریجکت شدن مقالات شما خواهند شد. از این رو باید به این دسته از مشکلات توجه ویژه ای را داشته باشید تا بتوانید به موفقیت بالایی دست پیدا کنید. گاهی اوقات در مقاله هایی که ارسال می کنند ممکن است تحلیل آماری معتبری را ارائه نداده باشید؛ از این رو مقاله شما برگشت خواهد خورد. از دیگر مواردی که در این دسته از مشکلات به چشم می خورند نبود کنترل واضح و معیارهای مقالیسه در مقاله تان می باشد که همین مورد نیز باعث خواهد شد تا مقاله شما آنطور که باید نتواند صلاحیت چاپ شدن را پیدا کند.

این دسته از موارد ذکرشده را می توان در بین مشکلات فنی جای داد که اگر بخواهیم به صورت گسترده تر آن ها را مورد بررسی قرار دهیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ◾ ناقص بوده داده ها یکی از موارد موجود می باشند. نواقصی که در داده ها وجود دارند ممکن است به دلایل موارد مختلفی باشند که کوچک بودن نمونه، عدم داشتن کنترل مناسب بر روی عوامل موثر و همچنین به طور کلی وجود ضعف کنترلی از این موارد هستند.
  • .
  • گاهی اوقات مشکلات فنی می توانند مربوط به ضعیف بودن تحلیل داده ها باشند. از این موارد می توان به استفاده از آزمون های آماری نامناسب و یا بودن فقدان در آزمون های آماری اشاره کرد.
  • .
  • ◾ گاهی اوقات روش شناسی که برای پاسخ گویی به فرضیه ها در نظر می گیرد، مناسب نمی باشند. همچنین ممکن است از روش های قدیمی برای اینکار استفاده کرده باشید . روش های قدیمی نسبت به روش های جدید برتری ندارند. چرا که این قابلیت را ندارند تا بتوانند نتایج مستدل تر و یا قدرتمندتری را از خودشان ارائه دهند و وجود ضعف در آن به وضوح به چشم می خورد که این مورد از مهم ترین دلایل ریجکت شدن مقالات به حساب می آیند. از این رو باید توجه بسیار ویژه ای را به این مورد داشته باشید.
  • .
  • ◾ از دیگر عواملی که در دسته بندی فنی قرار گرفته اند می توان به ضعفی اشاره کرد که در انگیزه های پژوهشی وجود دارند. این ضعف باعث خواهد شد تا فرضیه های شما نه تنها آنطور که باید روشن نباشند بلکه از لحاظ علمی نیز اعتبار چندانی را کسب نکرده باشند. همچنین داده هایی که ارائه داده اید ممکن است نتوانند به پرسش های پاسخ شما جواب بدهند که همین مورد در نوع خود یک ضعف بزرگ به حساب می آید.
  • .
  • ◾ ممکن است تمامی موارد فوق را رعایت کرده باشید ولی دوباره با رد شدن مقاله تان مواجه شوید و هیچ دلیلی برای آن پیدا نکرده باشید. در حالی که یک گزینه دیگر نیز وجود دارد که از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و در نوشتن مقاله شما باید به طور کامل رعایت شود. گرفتن نتیجه گیری نادرست همین گزینه پر اهمیت است. بدین صورت که فرضیه ها و داده هایی که شما در مقاله تان ارائه داده اید با نتیجه گیری که انجام داده اید همخوانی ندارند و از این رو مقاله شما صلاحیت لازم را برای به چاپ رسیدن در ژورنال ها نخواهد داشت.

مواردی که ذکر شدند از جمله گزینه هایی می باشند که می توانند به طور کامل رعایت شوند. تنها باید یک سری از پارامترها را در نظر بگیرید و زمان کافی را برای مطالعه بگذرانید تا بتوانید تصمیم گیری دقیقی را داشته باشید. همچنین باید تمرکز خودتان را بر روی موضوع اصلی افزایش دهید تا بتوانید فرضیه ها و همچنین آزمایش هایی را طراحی کنید که تمامی آن ها باید آنطور که باید جامع باشند و این قابلیت را داشته باشند تا ریجکت نشوند. پس به تمامی موارد ذکر شده دقت زیادی را به خرج دهید.

مشکلات مربوط به نتیجه گیری مقالات

✔️مشکلات مربوط به نتیجه گیری مقالات

مقاله ای که شما برای یک ژورنال خارجی ارسال می کنید ممکن است در بخش نتیجه گیری و یا استدلال مشکلاتی را داشته باشد که این مورد باعث رد شدن مقاله شما خواهد شد. در مقاله شما استدلال ها باید کاملا منطقی باشند، ساختارمندی لازم را داشته باشند، معتبر باشند و در نهایت نتایج مقالات را تایید کرده باشند. از این رو اگر این قابلیت را نداشته باشید تا بتوانید ساختار و کل مقاله تان را توجیه کنید در این صورت مقاله ارسالی شما کاملا ریجکت خواهد شد.

مشکلات مربوط به نتیجه گیری مقالات ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ وجود مسائل زبانی، املایی و نوشتاری

یکی دیگر از مسائل مهمی که اهمیت بسیار بالایی را به دست آورده است و می تواند باعث ریجکت شدن مقالات شما شوند، وجود مسائل زبانی، املایی و نوشتاری می باشند. کیفیت زبانی شما باید به قدری عالی باشد تا کاملا مفهوم را برساند. همچنین ساختار مقاله، جدول هایی که طراحی کرده اید و در نهایت عکس ها  و شکل هایی که در مقاله گذاشته اید باید به اندازه کامل کیفیت لازم را داشته باشند تا بتوانند مورد ارزیابی نهایی قرار بگیرند. اکر موارد ذکرشده رعایت نشده باشند در آن صورت باعث ریجکت شدن مقاله شما خواهد شد.

از این رو برای اینکه بتوانید از این دسته مشکلات جلوگیری کنید بهترین راه حلی که در پیش روی شما قرار گرفته شده است این می باشد که قبل از ارسال از چند نفر بخواهید آن را برای شما بررسی کند و بخواند. چرا که شاید خود شما نتوانید مشکلات را متوجه شوید و دیگران راحت تر بتوانند از آن ها آگاهی پیدا کنند.

همچنین هیچ گونه غلط املایی در متن مقالات شما نباید وجود داشته باشند؛ زیرا این مورد نیز باعث خواهد شد تا مقاله شما رد شود. به همین دلیل می توانید قبل از اینکه اقدام به ارسال آن کنید از ویرایشگرها بخواهید متن شما را بخواند و سپس به درستی ویرایش های لازم را بر روی تک تک کلمات انجام دهند. بعد از اینکار می توانید مقاله خودتان را ارسال کنید تا برای به چاپ رسیدن در ژورنال ها آماده شوند.

همچنین این دسته بندی از آنجایی که اهمیت بسیار زیادی را در تایید و یا عدم آن دارد، شامل موارد مختلف دیگری نیز می شوند که از آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ◾ ممکن است موضوع مقاله شما با حیطه هایی که مورد نظر ژورنال ها هستند، متفاوت باشند.
  • .
  • ◾ مقاله شما نمی تواند بار علم زیادی را به خواننده القا کند و آنطور که باید این قابلیت را ندارد تا تاثیرگذاری ویژه خود را داشته باشد.
  • .
  • ◾ در گاهی مقالات ممکن است اخلاقیات پژوهشی به طور کامل نادیده گرفته شده باشند. از این موارد می توان به رضایت بیماران و یا تایید کمیته اخلاق پژوهشی بر روی حیوانات اشاره کرد.
  • .
  • ◾ از دیگر دلایل ریجکت شدن مقالات می توان به نبود ساختار مناسب اشاره کرد که دستورالعمل های ژورنال برای فرمت بندی متن در آن رعایت نشده باشد.
  • .
  • ◾ همچنین برای اینکه خواننده بتواند فهم کاملی از پژوهش ها را داشته باشد، باید جزئیات لازم به آن داده شود. در صورت عدم توجه به این موضوع مقاله ارسال شده ریجکت خواهد شد.
  • .
  • ◾ اگر خود ارجاعی فراوان و یا نبود به روزرسانی در اطلاعات مقاله شما وجود داشته باشد در آن صورت مقاله شما رد داده خواهد شد.
  • .
  • ◾ کیفیت زبانی ضعیف اهمیت بسیار بالایی را دارد. از این رو اگر نتوانید این مورد را در نوشته های خود رعایت کنید، متن برای خواننده غیر قابل درک خواهد شد و به طور کلی صلاحیت لازم برای چاپ شدن را پیدا نخواهد کرد.
  • .
  • ◾ در نهایت اگر در ارائه داده ها ضعیف عمل کرده باشید و منطق توضیحات شما غیر قابل فهم باشد، مقاله شما از لحاظ داشتن صلاحیت به منظور چاپ در ژورنال های معتبر خارجی را نخواهد داشت.

تمامی این موارد اهمیت خاص خودشان را دارند. از این رو نادیده گرفت جزئی ترین آن ها می تواند باعث جلوگیری از مقالات شما شود.

“بیشتر بخوانید :  اشتباهات رایج به هنگام نگارش مقاله” 

 

با ویژگی هایی که باعث می شوند مقاله شما راحت تر چاپ شوند، آشنا شوید -ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✔️ با ویژگی هایی که باعث می شوند مقاله شما راحت تر چاپ شوند، آشنا شوید

در بالا به مواردی اشاره شد که باعث می شوند تا مقالات شما ریجکت شوند. به همین علت باید توجه ویژه ای را برای هر کدام از آن ها داشته باشید. همچنین راه هایی مختلفی وجود دارند که باعث خواهند تا شما بتوانید راحت تر مقالتان را به چاپ برسانید. سه راه کلی برای اینکار وجود دارند که تاثیرگذاری بسیار بالایی را دارند که شامل موارد زیر می شوند:

  • ◾  ساده نویسی و صحیح نوشتن را فراموش نکنید

یکی از اصلی ترین راهکارهایی که شانس چاپ شدن مقالات شما را دارند، ساده نویسی و صحیح نوشتن است. شما به عنوان یک نویسنده باید بتوانید به بخش هایی از متن توجه ویژه ای را داشته باشید. چکیده و نتیجه گیری دو مورد بسیار مهم می باشند که باید توجه خودتان را به آن معطوف کنید. البته این بدان معنا نیست که بخش های دیگر محتوای شما اهمیت ندارند. به تمامی متن خودتان باید توجه داشته باشید.  متن شما باید ساده باشد تا بتواند برای خوانندگان دیگر نیز قابل فهم باشد.

  • ◾  به خواننده خود توجه کنید

برای اینکه بتوانید از ریجکت شدن مقالات خود جلوگیری کنید باید به خواننده متن خودتان توجه بسیاری را داشته باشید. این بدان معناست که متن شما باید وضوح کافی را داشته باشد تا بتواند به طور کامل مفهوم را به خواننده القا کند. برای اینکار می توانید از ویرایشگرها درخواست کنید تا اینکار را برای شما به انجام برسانند. این کار باعث خواهد شد تا مقالات شما به مرحله چاپ رسیدن نزدیک تر شود.

  • ◾  از سربندی کردن متن جلوگیری کنید

یکی دیگر از مواردی که می تواند شانس چاپ مقالات شما را افزایش دهد، این است که از سربندی کردن جملات متنتان جلوگیری کنید. گاهی اوقات این کار به دلیل ضعیف بودن زبان است که جز به وجود آمدن ابهامات برای خوانندگان چیزی دیگر را به همراه ندارد. به همین دلیل باید از بهترین مترجمان و ویرایشگران در این زمینه بهره ببرید تا زمان شما هدر نرود. به همین دلیل آی اس یار این ویژگی را برای شما به وجود آورده است تا بتوانید مقاله تان را به این گروه حرفه ای بسپارید و به راحتی موفقیت بالایی را برای خود به دست آورید.

برای ترجمه کردن مقالاتتان آی اس یار را در اولویت قرار دهید -ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✅ برای ترجمه کردن مقالاتتان آی اس یار را در اولویت قرار دهید

اگر قصد دارید تا مقاله خودتان را برای به چاپ رسیدن در ژورنال ترجمه کنید باید از سایت ها و سازمان های مختلفی این کار را درخواست کنید. یکی از بهترین سایت هایی که در حال حاضر در حال فعالیت در این زمینه می باشد، آی اس یار بوده که این کار را با کیفیت بسیار بالایی به انجام می رساند. از این رو می توانید برای رسیدن به موفقیت کار ترجمه خودتان را به این گروه بسپارید.

سخن آخر -ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

✅ سخن آخر

در این مقاله به دلایل ریجکت شدن مقالات پرداخته شد. موارد مختلفی وجود دارند که می توانند باعث شوند تا مقالات شما برای به چاپ رسیدن در ژورنال ها به موفقیت دست پیدا نکنند. به همین دلیل باید به تمامی مواردی که ذکر شدند توجه ویژه ای را داشته باشید. ژورنال ها اهمیت بسیار زیادی را دارند. از این رو مقاله ای که برای آن ها ارسال می شوند باید به طور کامل جامع باشند تا بتوانند بار علمی زیادی را داشته باشند. به همین علت در ابتدا مقاله ارسالی شما تحت نظارت ویراستارها قرار می گیرد تا مشکلات آن شناسایی شوند و برای شما ارسال گردند.

همچنین راهکارهای دیگری نیز وجود دارند که می توانند باعث شوند تا شما بتوانید راه را برای به چاپ رسیدن مقالاتتان هموار کنید که در این مطلب به بررسی کامل آن ها پرداخته شد.


  • در پایان امیدوارم که از این مقاله لذت برده باشید 🙂
  • لینک کوتاه : https://b2n.ir/647917

عید باستانی نوروز 1401

عید باستانی نوروز 1401

تبدیل تصویر به متن فارسی

تبدیل عکس و pdf به فرمول ریاضی+ ویدیو

12 نکته برای مترجمان جهت ارائه ترجم­ه ای با کیفیت

چه چیزی یک مترجم خوب، موفق و شاد می‌سازد؟

ضرب المثل های با اصالت زبان آلمانی + ترجمه , تلفظ و تایپوگرافی

ترجمه متن های مطبوعاتی دارای چه ویژگی هایی است؟❓

با منابع آزمون تافل آشنا شوید

فایل های صوتی را چگونه باید ترجمه کنیم؟

روش های ترجمه شفاهی

ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

ترجمه ی متن های حقوقی دارای چه ویژگی هایی است❓

دستور نگارشی زبان انگلیسی

ترجمه ریز نمرات به انگلیسی

ترجمه احکام قضایی

آموزش ترجمه فیلم

ترجمه تخصصی اسناد حقوقی

آیا داشتن مقاله علمی برای مهاجرت کمک می کند؟

چگونه قراردادهای بین المللی را ترجمه کنیم؟

اصول نوشتن نامه اداری به زبان خارجی+نمونه

بهترین راه درآمد از ترجمه در سال 1399

چگونه کیفیت ترجمه را بالا ببریم؟

سال 1399 بر شما عزیزان و فرهیختگان مبارک 🎺

یک فایل ترجمه چگونه قیمت گذاری 💲 می شود؟

7 نرم افزار برتر ترجمه برای سفر + دانلود

مراحل ترجمه و چاپ کتاب

با انواع روش های ترجمه آشنا شوید✅

کسب درآمد از یوتیوب + آموزش تصویری

مزیت آی اس یار نسبت به مترجم‌های آنلاین

تبدیل پایان نامه به کتاب

تفاوت آیلس و تافل

تافل چیست ؟ (TOEFL)

10 ویژگی مترجم خوب

21 نکته ضروری برای مترجمین حرفه ای

اطلاعات کامل درباره کشور ایتالیا

اطلاعات کامل درباره کشور سوئد

ویزای ترانزیت

همه چیز درباره اپلای (Apply)

همه چیز درمورد آیلتس 2(IELTS)

15 ابزار آنلاین پیشنهادی برای مترجمین

سرقت ادبی یا همان Plagiarism

اکسپت مقاله

مترجم خوب چه کسی است و چه کاری باید انجام دهد؟

همه چیز درمورد آیلتس1(IELTS)

همه چیز درباره ترجمه رسمی و غیررسمی

همایش استارتاپ های ایرانی در مجموعه پدیده

تاریخچه زبان انگلیسی

بهترین برنامه ریزی برای یادگیری زبان در منزل

بهترین سن برای یادگیری زبان خارجه

بهترین کشور های دنیا برای مسافرت

کدام مترجم را انتخاب کنیم؟

پست های مرتبط
عید باستانی نوروز 1401

عید باستانی نوروز 1401

تبدیل تصویر به متن فارسی

تبدیل عکس و pdf به فرمول ریاضی+ ویدیو

12 نکته برای مترجمان جهت ارائه ترجم­ه ای با کیفیت

چه چیزی یک مترجم خوب، موفق و شاد می‌سازد؟

ضرب المثل های با اصالت زبان آلمانی + ترجمه , تلفظ و تایپوگرافی

ترجمه متن های مطبوعاتی دارای چه ویژگی هایی است؟❓

با منابع آزمون تافل آشنا شوید

فایل های صوتی را چگونه باید ترجمه کنیم؟

روش های ترجمه شفاهی

ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟

ترجمه ی متن های حقوقی دارای چه ویژگی هایی است❓

دستور نگارشی زبان انگلیسی

ترجمه ریز نمرات به انگلیسی

ترجمه احکام قضایی

آموزش ترجمه فیلم

ترجمه تخصصی اسناد حقوقی

آیا داشتن مقاله علمی برای مهاجرت کمک می کند؟

چگونه قراردادهای بین المللی را ترجمه کنیم؟

اصول نوشتن نامه اداری به زبان خارجی+نمونه

بهترین راه درآمد از ترجمه در سال 1399

چگونه کیفیت ترجمه را بالا ببریم؟

سال 1399 بر شما عزیزان و فرهیختگان مبارک 🎺

یک فایل ترجمه چگونه قیمت گذاری 💲 می شود؟

7 نرم افزار برتر ترجمه برای سفر + دانلود

مراحل ترجمه و چاپ کتاب

با انواع روش های ترجمه آشنا شوید✅

کسب درآمد از یوتیوب + آموزش تصویری

مزیت آی اس یار نسبت به مترجم‌های آنلاین

تبدیل پایان نامه به کتاب

تفاوت آیلس و تافل

تافل چیست ؟ (TOEFL)

10 ویژگی مترجم خوب

21 نکته ضروری برای مترجمین حرفه ای

اطلاعات کامل درباره کشور ایتالیا

اطلاعات کامل درباره کشور سوئد

ویزای ترانزیت

همه چیز درباره اپلای (Apply)

همه چیز درمورد آیلتس 2(IELTS)

15 ابزار آنلاین پیشنهادی برای مترجمین

سرقت ادبی یا همان Plagiarism

اکسپت مقاله

مترجم خوب چه کسی است و چه کاری باید انجام دهد؟

همه چیز درمورد آیلتس1(IELTS)

همه چیز درباره ترجمه رسمی و غیررسمی

همایش استارتاپ های ایرانی در مجموعه پدیده

تاریخچه زبان انگلیسی

بهترین برنامه ریزی برای یادگیری زبان در منزل

بهترین سن برای یادگیری زبان خارجه

بهترین کشور های دنیا برای مسافرت

کدام مترجم را انتخاب کنیم؟

5 راه کار برای بهبود در برگزاری کنفرانس

اطلاعاتی در مورد زبان انگلیسی

بهترین دانشگاه های تخصصی در دنیا

نحوه اجرایی کردن استارت آپ

بهترین نرم افزار های ترجمه رایگان برای کامپیوتر و موبایل +دانلود

راهکار های افزایش اعتماد به نفس

۴ اصل حیاتی مذاکره از زبان دکتر ظریف

ایده آل ترین کشور ها برای زندگی

خلاصه نویسی پایان نامه

چگونه مقاله و پایان نامه های خود را خلاصه نویسی کنیم؟

پنج تا از پولسازترین زبان های دنیا

پولسازترین زبان های دنیا

تقویت عملی حافظه

چگونه حافظه خود را تقویت کنیم+ راهکار علمی

انواع ویزا + مراحل اخذ ویزای تحصیلی

تاریخچه ترجمه در ایران و جهان

تاریخچه ترجمه در ایران و جهان

تبدیل تصویر به متن فارسی

آموزش تبدیل فایل های تصویری و pdf به متن تایپ شده + آموزش ویدیویی

یادگیری کدام زبان خارجه بهتر است؟

سایت های برتر در زمینه دانلود رایگان کتاب

16 سایت برتر در زمینه دانلود رایگان کتاب و مقالات

روز جهانی ترجمه

روز جهانی ترجمه مبارک

تایپ سریع بدون غلت

راز افزایش سرعت تایپ بدون غلط املایی!

ترجمه در سایت آی اس یار

چرا گوگل ترنسلیت نمی تواند ترجمه خوبی به شما منتقل کند؟

اصطلاحات به چه منظوری استفاده می شوند؟

اصطلاحات زبان انگلیسی به چه معنایی هستند؟

کسب درآمد از ترجمه و مکالمه زبان انگلیسی

10 نکته ضروری در یادگیری مکالمه انگلیسی

10 نکته ضروری در یادگیری مکالمه انگلیسی

انتخاب موضوع پایان نامه

نحوه انتخاب موضوع پایان نامه

چاپ مقاله

چاپ مقاله

اصول نگارش

علائم نگارشی+کلید های میانبر

ترجمه نیتیو

ترجمه نیتیو

تفاوت پایان‌نامه و رساله

تفاوت پایان‌نامه و رساله

ترجمه دیجیتالی

ترجمه دیجیتالی

ترجمه همزمان

اشتباهات رایج به هنگام نگارش مقاله

نحوه نوشتن رزومه حرفه‌ای

چگونه مدرک خود را ترجمه کنیم؟

معرفی بهترین کتاب آموزش زبان انگلیسی سطح مبتدی تا پیشرفته در سال 2020

یادگیری زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان

یادگیری زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان

مکالمه زبان انگلیسی

علی تاجیک

علی تاجیک

من عاشق ترجمه هستم , این بزرگترین افتخار من است

3 دیدگاه دربارهٔ «ریجکت شدن مقالات چه دلایلی را با خود به همراه دارد؟»

    1. سلام ایمان عزیز
      شبرای استعلام قیمت از طریق این لینک ثبت نام کنید با توجه به مقاله شما قیمت ها متغییر می باشد .
      با تشکر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

شرکت آی اس یار در سال ۹۸ توسط ۲ نفر از متخصصان زبان انگلیسی و آی تی تاسیس شد. آی اس یار سامانه ای است که در آن خدمات ترجمه به زبان های مختلف ارائه می شود. مرکز ما نیز کیفیت ترجمه ها و امنیت پرداخت ها را تضمین می کند.در انتها باید به این موضوع پرداخت که هدف نهایی تیم ما در رفاه و آسایش هرچه بیشتر فارسی زبانان می باشد و امیدواریم بتوانیم در این راه کمکی شایان و راه گشای مردم عزیزمان باشیم.

logo-samandehi
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا