انواع ویزا + مراحل اخذ ویزای تحصیلی

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان که سایت آی اس یار را دنبال می کنند و از خدمات ترجمه این سایت بهره می گیرند.  در این مقاله ما قصد داریم که شما را با انواع ویزا های مجاز آشنا کنیم تا بتوانید پس از بررسی‌های بیشتر برای خروج از کشور بهترین روش را انتخاب کنید و بتوانید به صورت قانونی از کشور خارج شده و هیچ گونه مشکلی در زمینه ویزا و مراحل قانونی آن نداشته باشید.

      ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی:

اگر شما دوست داشته باشید برای ادامه تحصیل به کشورهای خارجی و استفاده از منابع ها و دانشگاه های خارج در زمینه تحصیل خود استفاده کنید اخذ ویزای تحصیلی دارید . این ویزا که می تواند به عنوان نوعی از اقامت موقت که امکانات زیادی برای شما داشته باشد برای مثال می توانید در کشور مقصد برای خود کار اسکان موقت نیز داشته باشید.

ویزای تحصیلی مستلزم مراحلی می باشد که شما بتوانید در دانشگاه های خارجی ادامه تحصیل بدهید.

در مرحله اول : که یکی از مهم ترین مرحله ها در زمینه استفاده از ویزای تحصیلی و ادامه تحصیل در خارج از کشور می باشد انتخاب کشور مقصد می باشد که می بایست با علایق و روحیات و همچنین شرایط شما سازگاری داشته باشد.ضمناً با توجه به اینکه واحد پول های کشورهای خارجی با ایران متفاوت است باید در زمینه هزینه های تحصیلی هم دقت کرد

در مرحله دوم : باید زبان کشور هدف را بررسی کرده و قبل از اعزام به آن کشور سعی در فراگیری و مسلط شدن به آن زبان نیز باشید.

نکته قابل توجه در زمینه تحصیل در خارج از کشور این است بطوری که دانشگاه ها  از دانشجویان بین المللی می خواهند تا در آزمون های بین المللی مثل تافل یا آیلتس شرکت کنند و در آن نمره قبولی نیز بگیرند.

مرحله سوم: شما باید همیشه در زمینه بالا بردن کیفیت اندوخته های علمی خود تلاش و فعالیت کنید و اگر در نظر داشته باشید که برای ادامه تحصیل به کشور های خارجی سفر کنید باید فعالیت‌های خود را چند برابر کنیم زیرا کلید وارد شدن به بعضی از دانشگاه های خارج از کشور دست یافتن به حداقل ملزومات علمی می باشد.

ویزای ترانزیت

 ویزای  ترانزیت:

اگر بخواهیم این ویزا را به صورت ساده  شرح دهیم این ویزا برای افراد معمولی و مسافرین صادر نمی‌شود و مخصوص کسانی می باشد که شغل آنها در رابطه با امور مرزی می باشد و مثلاً کسانی که راننده کامیون ها هستند اتوبوس دار ها و وسایل حمل و نقل بین المللی مهماندارها و… .  مدت استفاده از این ویزا از چند ساعت تا ۱۰  روز صادر می شود ،  که بسته به شرایط مسافر و نوع سفر آن متغیر است است و حتی در در شرایطی  در حمل و نقل های هوایی نیازی به کنترل مدارک و ساده کردن گذرنامه  نمی باشد

ویزای خصوصی

ویزای خصوصی:

در تمامی کشورهای جهان همیشه نیاز به رفت و آمد های بین المللی در بین سران کشور می باشد که با توجه به اینکه  سران کشور  که نیاز به رفت و آمد های بین المللی میباشند از امتیاز استثنایی برخوردار   می باشند  و در این خصوص برای آنها ویزای خصوصی  را تعریف کرده اند که فقط مخصوص سران کشور و دیدارهای بین المللی می باشد.

ویزای پزشکی

ویزای پزشکی:

در علم پزشکی و درمانی در تمامی کشورهای جهان نیاز به مبادلات فکری  می باشد که در این خصوص برای پزشکان که ماموریت تشخیص  بیماری و یا دوره درمان  فرد و افرادی را داشته باشند  و یا  دعوت در جلسه های هم اندیشی و سمینار های بین المللی باشند  ویزای پزشکی برای آنها صادر می شود.

ویزای ورزشی

ویزای ورزشی فرهنگی:

بیشتر درباره تبادلات بین المللی علم پزشکی و سران کشور توضیح دادیم  حال باید این را در نظر بگیریم که رشته های ورزشی و همچنین تبادلات فرهنگی نیز از این قاعده مستثنا نمی باشند  و می توانند افراد برای ماموریت هایی همچون تبادل فرهنگ ، اجرای کنسرت ، نمایشگاه ها ،رویداد ، همچنین مسابقات ورزشی  خارجی سفر کنند و از ویزای فرهنگی ورزشی که یک ویزای کوتاه مدت می باشد استفاده کنند

ویزای زیارتی

ویزای زیارتی:

عمده ترین و رایج ترین نوع ویزا ویزای زیارتی می باشد که عمدتاً برای کسانی صادر می شود که  قصد سفر به اماکن زیارتی و شرکت در مراسم مذهبی را دارند . و با توجه به گسترش این ویزا و همچنین تبادلات بین المللی که از قبل تدارک دیده شده است معمولاً به با سرعت و هزینه کم ساده می شود و می توانند زائران عزیز  به سادگی درخواست این ویزا را داشته باشند

ویزای مسافرتی

ویزای توریستی:

این نوع ویزا برای کسانی که قصد سفر های تفریحی به کشورهای دیگر را دارند صادر می‌شود لازم به ذکر است که به یکی از قوانین مهم در صادر کردن این ویزا اشاره کنیم با توجه به اینکه این ویزا فقط در زمینه سفرهای تفریحی صادر می شود مسافران عزیز مجاز به فعالیت های تجاری نمی باشند

ویزای کسب کار

ویزای کسب و کار:

در دنیای امروزی که نیاز همه کسب و کارها  بزرگ به تبادلات بین المللی می باشند  نیاز به ویزای  کسب و کار یک امر ضروری است که در این خصوص   می توان از ویزای کسب و کار بهره گرفت ، که فقط در انجام کارهای تجاری صادر می شود  و این نکته در این زمینه قابل توجه می باشد که برای اشتغال دائم در کشورهای خارجی نیاز به ویزای کار نیز می باشد.

ویزای ورودی:

یکی از جالب ترین نوع های ویزا ویزای ورودی می باشد زیرا این ویزا در فرودگاه یا بندر ورودی به مسافران عزیز تعلق می‌گیرد، شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که کشور مقصد نیاز به ویزا ندارد! ؟ خیر،این کشورها نیز همانند کشورهای دیگر نیاز به  اخذ ویزا دارند ولی با این تفاوت که بازدید کنندگان  و یا مسافران قبل از اینکه وارد کشور شوند اقدام به دریافت ویزا می کنند

ویزای الکترونیکی

ویزای الکترونیکی:

این ویزا که با توجه به تکنولوژی های جدید صادر می شود به این معنا که شما هیچ گونه ویزای فیزیکی  دریافت نمی کنید و هر چه اطلاعات درباره پاسپورت شما می باشد در دیتابیس های بانک اطلاعاتی کشور مقصد و کشور مبدا ذخیره می شود و تمامی این اطلاعات از طریق اینترنت جابجا می شود که از نظر امنیت و سهولت استفاده نقش به سزایی دارد

*ویزای دوبار ، چند بار ورود:

تفاوت آن با ویزای مسافرتی این می باشد که مسافر پس از خروج از کشور بلافاصله لغو می شود و از اعتبار ساقط می شود.  ویزای دوبار ورود و یا چند بار ورود می‌توان اینگونه گفت که به مسافر اجازه می دهد که دو یا چند بار به کشور مورد نظر با همان ویزای قبلی مسافرت کند و هیچ گونه منع قانونی نداشته باشد


در پایان  آی اس یار  که در زمینه ترجمه مقاله و تمامی خدمات ترجمه تخصصی به صورت اینترنتی فعالیت می کند، به همراه تیم مترجمان حرفه‌ای از نظرات و پیشنهادات خوب شما استقبال می‌کند

 

لینک کوتاه : https://cutt.ly/EeiBzpU



نویسنده مطلب علی تاجیک